CHALLENGE

This tired old building was in desperate need of rejuvenating. Outside we replaced the whole roof structure adding two oak feature trusses, altered window openings, and fitted new windows, clad the building in larch which was complimented by the galvanised guttering, replaced the garage roof and garage doors.

Inside the plan was to create somewhere for the client to use as a studio for her clients but also the possibility to use it for a four berth dwelling. In a reasonably small space we managed to complete the brief.

The final result is a stunning property with shower room and toilet, open plan living/dining/kitchen area and mezzanine for the children to sleep in. We also had to install a new water treatment unit as there were no sewerage drains and connect the electrics to the clients wind turbine.

CUSTOMER

Iddless, Near Truro

What we did

General Build / Internal Work / Renovation

Related Projects